ACTIE:

Knippen en kleuren

€ 38,50

(deze actie geldt voor alle vestigingen)
 
 

Wij werken met:


 
 

Vacatures:

Op dit moment hebben we een aantal vacatures openstaan. Kijk op onze vacature-pagina!
 

Administratie

Omdat wij hoofdzakelijk klanten hebben in de zorginstellingen en de klanten vaak een familielid of kennis hebben die voor hen de financien verzorgt bieden wij de mogelijkheid om te betalen middels een factuur. Na afloop na iedere maand ontvangt de klant (of diegene die de financien verzorgt) een factuur indien er een behandeling in de voorafgaande maand heeft plaats gevonden. Omdat dit een behoorlijke tiidsinspanning is hebben wij de facturering uit handen gegeven aan Westra & Hoekema te Jubbega. Omdat dit de nodige kosten met zich meebrengt zijn wij helaas genoodzaakt om voor ieder gemaakte factuur € 1,50 in rekening te brengen.

Omdat wij u zoveel mogelijk willen verlichten voor wat betreft uw administratie hebben wij de mogelijkheid voor automatische incasso in het leven geroepen. Dit houdt in dat de te betalen bedragen van de aan u geadresseerde facturen automatisch van uw rekening kunnen worden afgeschreven. Indien u gebruik maakt van deze automatische incasso zijn de administratiekosten € 0.95 in plaats van € 1.50 per factuur. Op de facturen die u van ons ontvangt staat vermeld wanneer de factuur door de bank geïncasseerd zal gaan worden. Mocht u het niet eens zijn met de afschrijving dan heeft u het recht de afschrijving bij u bank binnen 30 dagen terug te laten boeken. Mocht u besluiten van bovenstaande gebruik te maken dan kunt u hieronder het machtingsformulier downloaden en opsturen. Wilt u er wel rekening mee houden dat de ingevulde adresgegevens overeenkomen met het adres wat bekend is bij uw bankinstelling.

Download hier uw machtigingsformulier.

Voor vaak terugkerende klanten hebben wij knipkaarten. Deze 5x of 10x kaarten worden aangeboden tegen gereduceerde tarieven en er wordt slechts eenmaal administratiekosten in rekening gebracht. Wij streven uiteraard naar perfectie met betrekking tot de facturering. Wij werken daarom ook met een doorzichtig factureringssysteem. Mocht u onverhoopt vragen hebben over uw factuur of u bent het ergens niet mee eens dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook bellen naar Anneke Westra, telefoonnummer 06 - 104 62 715.